Wim de Poorter

Wim de Poorter heeft genoten van Paard&Koets

Wim de Poorter is eigenaar van menopleidingcentrum Halestra. Hier biedt Wim cursussen aan in het mennen op zowel beginner- als professioneel niveau. De cursussen zijn voor de enkelspan, tweespan vierspan en tandem. Wim wijst je tijdens een cursus aan de hand van eigen ervaring, theorie en praktijk je de weg naar succesvol mennen. Daarnaast is het mogelijk om je menbrevet A en menbrevet B te halen.

Wim is in 2017 voorzitter geworden van de Vlaamse Liga Paardensport. Het VLP is de erkende paardensportfederatie in Vlaanderen. Het VLP zal in de komende jaren flink veranderen door de nieuwe voorzitter die de vereniging vol ambitie wil leiden.

Wim de Poorter en zijn team hebben genoten van het evenement. In een reactie laat hij het volgende weten:

“We hebben het uitstekend naar onze zin gehad op Paard&Koets. De combinatie van de menwedstrijd met de beurs zorgde voor een zeer leuke atmosfeer. De bezoekers liepen afwisselend op de beurs en op het wedstrijdterrein. Dat de weergoden ons goed weer gunde is natuurlijk ook super, want daardoor kon iedereen zowel binnen als buiten optimaal genieten. Onze clinics zijn bijzonder goed gevolgd en bezocht. Wat leuk is natuurlijk. Op naar volgend jaar zou ik zeggen en een DIKKE proficiat aan het volledige team.”