Theo Timmerman (3)

Van Santvoort Makelaars

Van Santvoort_Landelijk Wonen

Standnummer: 13

Van Santvoort Makelaars & Van Santvoort Advies
Landelijk wonen is al vele jaren een succesvolle specialisatie van ons makelaarskantoor. Wij zijn thuis in het landelijk gebied en met name in de hippische sector. Ons ruime aanbod in onroerend goed – vaak met voorzieningen voor het beoefenen van de paardensport – in de buitengebieden van geheel Nederland is daarvan een duidelijk bewijs.

Van Santvoort Advies biedt optimale dienstverlening op het snijvlak van ruimtelijke ordening en hippisch/agrarisch vastgoed. Of u nu als ondernemer of hobbymatig bezig bent in de hippische sector, Van Santvoort advies staat voor u klaar in het volledige proces: onderzoek, visievorming, strategiebepaling, voorbereiding, procesbegeleiding, realisering en nazorg.
Wij wijzen u de weg in het woud van regelgeving en vergunningenstelsels. En verzorgen al uw communicatie met overheidsinstanties, zodat u uw plan zo snel mogelijk kunt waarmaken. U houdt de regie en zit vast in het zadel; wij ontzorgen u volledig.

Bent u voornemens om uw hippische accommodatie of landelijk gelegen woning te verkopen óf heeft u uitbreidingsplannen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling of adviesgesprek.

Contact:
Van Santvoort Makelaars
Paterslaan 2a
5701 NZ Helmond
0492-525 552
info@helmond.vansantvoort.nl
www.vansantvoort.nl