Theo Timmerman (3)

Sulkys.eu

logo sulkys

Standnummer 42

Het leveren van de meest optimale oplossing voor de startersmarkt van de mensport qua gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en prijs. Dát is doelstelling van Sulkys.eu

Een compleet assortiment voor de startende mensporter vindt u dan ook bij Sulkys.eu. De wagens zijn gemaakt met de grootste aandacht en volgens de kwaliteitsnormen binnen de branche. De wagens zijn specifiek bestemd voor de Klasse A t/m E, variërend van 0.65 meter tot 1.56 meter, en standaard voorzien van een verstelbaar lamoen, zodat de wagen voor iedere maat volledig is samen te stellen. Mensport duur? Niet bij Sulkys.eu, hét merk voor de beginnende mensporter!

Beursaanbieding:

Hooiruif Hoek
Omschrijving: Bespaar ruimte met de handige gegalvaniseerde hooiruif. Dit model kan eenvoudig in hoeken worden bevestigd. Breedte 30-77 cm, Diepte 28-60 cm, Hoogte 53 cm.

Actieprijs: € 15,-

Hooiruif Recht
Omschrijving: Handige gegalvaniseerde hooiruif. Geschikt voor iedere stal. Breedte 85 cm, Diepte 15-39 cm, Hoogte 50 cm.

Actieprijs: € 15,-

Zadelkast
Omschrijving: Stevige metalen opbergkast met genoeg ruimte voor uw zadels. Voor extra veiligheid kan de zadelkast worden voorzien van een veiligheidsslot. Afmeting: 60x60x107 cm

Actieprijs: Van € 199,- voor slechts € 169,-

Contact:
Sulkys.eu
Postbus 873
2900 AW Capelle aan den IJssel
www.sulkys.eu
info@sulkys.eu