Theo Timmerman (3)

Saddle Professional

Saddle Professional

Standnummer 8

Saddle Professional is dé opleiding op het gebied van zadel/tuig passen en zadel/tuig repareren. Je kunt bij ons terecht als je aan de slag wilt als zadelpasser of zadelmaker, maar ook als je meer wilt weten over de invloed van het zadel op ruiter en paard (bijvoorbeeld  fysiotherapeuten, osteopaten instructeurs).

Onze docenten zijn specialisten; zij zijn nog dagelijks bezig met hun vak en brengen hun kennis met veel passie en enthousiasme over. Elke lesdag wordt  de theorie afgewisseld af met een flinke dosis praktijk, het is immers een vak dat je moet leren door veel oefenen.
Kleine groepen zorgen voor voldoende individuele aandacht. Tussen de lesdagen door werk je aan opdrachten om je vaardigheden te ontwikkelen waarbij je altijd kunt rekenen op de steun en begeleiding van de Opleiding.

Saddle Professional is modulair opgezet waardoor het meerdere keren per jaar mogelijk is te starten. Vrijwel alle modules zijn ook los te volgen en worden afgesloten met een examen. De deelopleidingen zijn erkent door de branche vereniging van zadel/tuig deskundigen ( VZTD) en ingeschreven bij het CRKBO. De Opleiding vindt plaats op onze prachtige locatie in Leusden.

Meer info? Vraag de Opleidingsgids aan via info@saddleprofessional.nl of www.saddleprofessional.nl.

Contact:
Saddle Professional
Linge 75
2105 WE Heemstede
www.saddleprofessional.nl
info@saddleprofessional.nl