Theo Timmerman (3)

MestLab.eu

Standnummer 7

MestLab.eu: kwaliteit spreekt voor zich!
MestLab.eu is het enige parasitologisch laboratorium dat uitsluitend en volledig is gespecialiseerd in mestonderzoek bij paarden ter bestrijding van wormen. Wij doen alle analyses in ons eigen moderne laboratorium.

Door intensieve samenwerking weten wij ons prima ondersteund door eerstelijns paardenartsen en tweedelijns specialisten inwendige ziekten om onze advisering te optimaliseren. Daarnaast werken wij nauw samen met diverse voedingsexperts.

MestLab.eu verricht ook onderzoek samen met hogescholen en universiteiten. Onze kenmerken zijn vooral onze passie voor kwaliteit én onze persoonlijk service. In ruim 5 jaar tijd is onze accommodatie uitgegroeid tot een flink, compleet uitgerust en up-to-date laboratorium dat 24/7 bereikbaar is.

Behalve veel particulieren heeft MestLab ook een groot aantal dierenartsen als klant. Het leeuwendeel echter wordt gevormd door de vele professionele stallen die hun worm-management geheel of gedeeltelijk aan ons hebben uitbesteed.

Ons werkterrein omvat inmiddels Nederland, België, Duitsland, Tsjechië en Zweden. En dat danken wij met name aan onze tevreden klanten!

Beursaanbieding
Mestlab.eu heeft enkele leuke beursaanbiedingen, laat je informeren in onze stand!

Contact:
Mestlab.eu
Hopmersweg 3B
4725 SH Wouwse Plantage
www.mestlab.eu
lambert@mestlab.nl