Theo Timmerman (3)

JG Sattlerei

Jaroslav Galetka_logo

Standnummer 20

Het bedrijf JG werd opgericht in 1997. In eerste instantie alleen actief op de Tsjechische markt, voordat ze zich in de afgelopen jaren uitbreidde naar andere Europese landen. Sinds de oprichting van het bedrijf is er sprake van een ononderbroken ontwikkeling. Wij vervaardigen onze producten volgens de eisen van de klant en gebruiken de beste kwaliteit leer, waardevolle hulpstukken, schapenwol, stro en andere materialen. De combinatie van oude geteste technologieën en vereisten van de moderne tijd van vandaag verzekert uitstekende kwaliteit van onze producten.

Wij produceren harnassen van recreatieve tot professionele toernooisporten, waarbij ons wedstrijdharnas wordt gepresenteerd door vele Tsjechische en buitenlandse internationale menners.
Zoals vereist, gebruiken we klassieke hulpstukken of een systeem voor snelle ontgrendeling in het ontwerp van roestvrij staal, nikkel, messing of verguld met 24-karaats goud. De harnassen kunnen worden gemaakt in verschillende kleuren en kleurencombinaties, verschillende maten en vormen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Contact:
JG Sattlerei
Hostálková 590
CZ-75622 Hostátálková
Tsjechië
0049-1735391917
jaroslavgaletka@seznam.cz
www.sedlarstvijg.cz