Theo Timmerman (3)

De Menner

Standnummer 4

Mennen: uw sport, ons vak!
Als specialist op het gebied van mensportartikelen kunt u bij De Menner terecht voor een zeer uitgebreid assortiment aan mensportartikelen, zowel voor paard als pony maar ook voor de menner zelf.
Vanuit jarenlange ervaring en opgedane expertise biedt De Menner een collectie aan van gerenommeerde merken, kwalitatief hoogstaand en tegelijk scherp geprijsd.  Als dealer van oa. Ideal Equestrian en Zilco omvat het assortiment een uitgebreide keuze aan tuigen, tuigonderdelen en mendekens.

Daarnaast is er een zeer royaal aanbod van menbitten, van maat 8.5 tot 18.5 cm.
Tijdens Paard & Koets kunt u bij een bezoek aan onze stand kennis maken met de nieuwste ontwikkeling op menbit-gebied: titanium bitten. Deze zeer licht gewicht bitten, met oa speciaal 45 graden gebogen mondstuk kunt u zien en vooral ook voelen en vergelijken met de ruime sortering aan RVS en kunststof menbitten.

Ook voor zwepen – lichte dressuur of sterke marathon – en beenbeschermers eventueel op maat gemaakt in (bijna) elke gewenste kleur en voor menschorten, caps en bodyprotectors kunt u bij ons terecht.

Daarnaast kunt u uitleg krijgen over het nieuwe product Cellpad. De ontwerpster van deze nieuwe kunststof onderleggers met zeer veel toepassingen voor de paardensport, zoals verschillende maten schoft- en borstonderleggers en hoezen voor kinketting, singel en ook voor lamoen,  zal alle dagen aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven over dit nieuwe product.

Kun je niet wachten tot Paard & Koets?
Onlangs heeft De Menner een prachtige nieuwe website gelanceerd. Op deze geheel vernieuwde site kun je terecht voor alles op het gebied van de mensport.
Op de website van De Menner kun je online artikelen aanschaffen in de webshop, maar De Menner is uiteraard met een mobiele shop ook regelmatig aanwezig op een groot aantal mensport evenementen door het hele land. In de kalender en op Hoefnet zie je waar De Menner aanwezig is.

Tot ziens op Paard&Koets!

De Menner / Juliette Post

 

 

Contact:
De Menner
Uilebaardlaan 24
3772 PN Barneveld
www.demenner.nl
info@demenner.nl