Theo Timmerman (3)

Back on Track

Back on Track_logo

Standnummer: 29

Back on Track levert textielproducten, voor mensen, paarden en honden, die de doorbloeding bevorderen, pijn verlaagd, spieren helpen te ontspannen en het herstel bevordert.

Back on Track aanwezig op Paard en Koets
met collectie ‘Best Product of the Year’ veiligheidshelmen.
Onze hersenen zijn met een laagje vocht verbonden aan de schedel. Bij een val bewegen onze hersenen een beetje in het hoofd en worden hierdoor beschermd. Bij een val van het paard of wagen is de klap veel groter en de kans op hersenletsel ook.

Back on Track helmen zijn uitgerust met de MIPS technologie waarbij in de helm een extra, dunne (gele) schaal is aangebracht. Deze beweegt een beetje mee tijdens een val. Hierdoor beweegt ook de schedel, waardoor de klap die de hersenen maken een stuk kleiner is. Hierdoor wordt de kans op hersenletsel met ongeveer 30 á 40% kleiner.

Back on Track EQ3 Lynx goedgekeurd volgens de nieuwe veiligheidsnorm CE VG1.

Back on Track EQ3 Lynx uitgeroepen als Best in Test 2018 door de Zweedse verzekeringsmaatschappij Folksam die helmen wetenschappelijk liet onderzoeken naar veiligheid.

Back on Track EQ3 Lynx uitgeroepen tot Best Product of 2018, door Eisma Media Group. (uitgever van Paardenkrant, BIT, Horses.nl, Dressuur en HorseTelex.)

Back on Track EQ3 uitgeroepen tot Best Product of 2016, door Eisma Media Group.

Contact:
Back on Track
De Kempen 19
6021 PZ Budel
0475-470111
benelux@backontrack.com
www.backontrack.com