EDS16

Oproep: combinaties clinic Marlon van Wissen gezocht

Marlon van Wissen is trainer en coach van dressuurruiters, Grand Prix-jurylid, docente van de KNHS-instructeursopleidingen en zware tour amazone. Vanuit haar interesse in de paardensport heeft ze de opleiding ‘jureren’ gevolgd. Dit heeft haar naar het allerhoogste niveau gebracht, namelijk Grand Prix. Als jurylid staat ze regelmatig op grote evenementen, selectiewedstrijden en kampioenschappen.

Tijdens haar demonstratie ‘verbeter je dressuurproef in harmonie met je paard’ op Paard&Koets gaat Marlon ruiters begeleiden om in harmonie met hun paard tot een mooie sportieve prestatie te komen in de ring. Dit doet ze door tips te geven aan de ruiters zelf en voor de training van hun paard. Verder wordt er tijdens de demonstratie aandacht besteed aan zelfreflectie en lichaamscontrole van de ruiters. Voor zaterdag 21 en zondag 22 april zijn we op zoek naar combinaties die mee willen rijden in de clinic van Marlon. Terwijl je de proef rijdt beoordeelt Marlon je prestatie en voorziet ze je live van commentaar, waarbij ze aan het publiek uitlegt waar een jury nou precies op let.

Heb jij interesse om hieraan deel te nemen? Meld je dan aan voor eind maart door een mail te sturen naar info@paardenkoets.nl met daarin je naam, leeftijd, adres- en contactgegevens, het niveau dat je rijdt en een filmpje. Dit kan een filmpje van een proef zijn, maar laat daarnaast in het filmpje zien waarom je graag aan de demonstratie wilt deelnemen en hoe je door Marlon geholpen wil worden. Leg in het filmpje ook uit waarom je graag meer harmonie wilt met je paard en hoe je als ruiter bereid bent om aan jezelf te werken om een betere samenwerking met je paard te krijgen.