Leonne van Gestel

Leonne van Gestel

Vanaf jongs af aan is Leonne van Gestel bezig met paarden. In het begin voornamelijk met het berijden van paarden onder het zadel, maar later kwam Leonne ook in aanraking met de aangespannen paardensport. Tijdens haar carrière in de samengestelde mensport is Leonne driemaal Nederlands kampioen geworden en heeft zij ook internationaal haar voetsporen achtergelaten. Momenteel zet zij goede stappen met Flugel (Westenwind x Ahoy), waarmee zij afgelopen jaar derde is geworden op het Nederlands Kampioenschap in de klasse M. Aankomend jaar maken zij de overstap naar het Z. Flugel is in 2015 kampioen mentalent geworden bij de 4/5 jarige paarden van het KWPN.

Daarnaast is Leonne instructeur mensport niveau 4 en instructeur onder het zadel niveau 3. Ook is zij Allround jury in het mennen, waarbij zij alle klassen mag jureren.

De clinics van Leonne van Gestel vinden plaats op vrijdag 20 april, zaterdag 21 april en zondag 22 april. Tijdens haar clinics gaat ze in op de essentie van het stemgebruik en stemhulpen. Dit is naar aanleiding van een eerder verschenen artikel over Leonne in Mensport, het artikel is hier te lezen.