Persfoto

Cindy Timmer wint Mennifique Wisseltrofee

Cindy Timmer heeft zaterdagavond de Mennifique Wisseltrofee 2018 gewonnen tijdens Paard&Koets, hét driedaagse menevenement voor binnen- en buitenlandse mensporters. Door middel van deze wisseltrofee zet de organisatie van Paard&Koets enthousiaste personen in het zonnetje die veel voor de mensport betekenen. Soms voor, en meestal achter de schermen.

Cindy Timmer is voor mening menliefhebber een bekend gezicht in de mensport. Cindy is jarenlang groom geweest bij de aanspanningen van Wolf en Amely von Buchholtz, familie Bakker en familie Miedema. In 1996 richtte zij Hoefnet op, de meest actuele en toonaangevende mensportwebsite ter wereld met objectief en actueel nieuws voor zowel de wedstrijd- als recreatiemenner. Haar vader Ad Timmer heeft jarenlang de video’s voor Hoefnet verzorgt, samen waren ze dan ook een vertrouwd gezicht op wedstrijden.

Cindy heeft een brede kennis over regelgeving in de mensport, waardoor menig menner, organisator en official haar weet te vinden. Cindy is betrokken bij vele nationale en internationale wedstrijden, evenementen, wereldkampioenschappen en wereldbekerwedstrijden waar zij wedstrijdsecretariaat verzorgt.

Over Mennifique Wisseltrofee
De Mennifique Wisseltrofee is een bronzen beeld van een prachtige paardentorso, verbeeld met bijzonder gevoel voor detaillering. Als blijvende herinnering ontvangt de winnaar bij de volgende verkiezing een kleine reproductie van de wisseltrofee. De prijs werd in 2014 in het leven geroepen door de organisatie van Paard&Koets. Eerdere winnaars waren Menvereniging Waal & Linge (2016), Tjeerd Velstra (2015) en Jan van den Broek (2014).